СТРЯСКАЩО ПРОРОЧЕСТВО! Дънов: Зимата на 2018-а ще донесе големия глад, ще страда и Европа

Животът днес

СТРЯСКАЩО ПРОРОЧЕСТВО! Дънов: Зимата на 2018-а ще донесе големия глад, ще страда и Европа

539661
на 04.08.2017
СТРЯСКАЩО ПРОРОЧЕСТВО! Дънов: Зимата на 2018-а ще донесе големия глад, ще страда и Европа
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Смутните времена край нас изкараха апокрифни пророчества за близкото бъдеще, приписвани на великия Петър Дънов. Варненец твърди че приживе феноменът е дал страховити предсказания за климатични аномалии, след които ще дойде голям глад.
„След 2018 г. ще настъпи голяма криза, глад. Ще има дни, в които хората няма да сложат и залък хляб в устата си“, предупреждавал беловласият пророк. Той още предрекъл, че гражданските войни ще отключат големите земетресения и наводнения. Цели континенти ще потъват.
.....
 
За всичко това разказва Иван Сугарлийски, родом от Варна. Провокиран от факта, че в края на декември се навършиха 71 г. от смъртта на Дънов той се свърза с Мистериите на Ретро с думите, че всичко което Учителя е казал мотамо се е сбъднало.
„Моя дядо Павел лично е познавал Петър  Дънов. Двамата са се тачили, тъй като и са били от варненското с. Николаевка, някогашно Хадърча“, споделя 64-годишният бай Иван. Той много бил слушал от своя роднина за личността, чудесата и предсказанията, които направил Беинса Дуно приживе. Имало обаче и някои апокрифни пророчества, които не били отразени в беседите на Дънов, разкрива Сугарлийски.
 
Веригата
 
В началото на XX век на тях са станали свидетели  един тесен кръг последователи, които се наричали Веригата. С тях Дънов беседвал след като хората от залата, в която се събирали си тръгнели. Тогава той заедно с още десетина човека отивал в дома на някой от братството и там на спокойствие и „на скромна трапеза обсъждали бъдещето на човека и планетата“.
„В тия мигове в тялото на Дънов е слизал Светия дух. С негова помощ той е получавал видения и мъдрост, с които е можел да ви даде най-точния съвет или да види много напред във времето“, разкрива нови моменти от битието на феномена Сугарлийски.
 
Една вечер през зимата на 1922 година пред другари Петър Дънов отново влязъл в онова трансгранично състояние между нашия и небесния свят.
„Дядо ми Павел не е бил от най-запалените дъновисти, нито е бил от тесния кръг на Учителя.  Но в тази вечер му било разрешено да остане и да слуша. От това, което той ми разказваше приживе, Дънов му е разкрил, че е много стара душа, която има най-много още едно-две прераждания на таз земя. С това обяснение му е позволил да остане, да слуша посланията от Небесните сили, както и да задава въпроси“, спомня си 64-годишният мъж.
В тая година е имало няколко нетипично топли зимни дни. Провокирани от тази аномалия някой от присъстващите попитал Дънов, дали това, пък не е някакво божествено знамение, че в света скоро ще настъпят съдбоносни събития.
 
Божествена енергия
 
„Според разказа на дядо ми в този момент основателя на Бялото братството е отговорил, че затоплянето в края на века ще обхване цялата планета. А точните му думи били следните:
„На земята ще настава все по-топло, защото божествената енергия, която иде за обнова на човека и Земята е в пъти повече. Година на осмицата ще е преломна. През зимата хората ще имат странно, нетипично време. Ту дъжд и сняг, ту суша и пек. В годината на Деветката зърното ще се обърне и ще покълне надолу. Птиците ще тръгнат от юг на север, ще има голям глад“, разказва бай Иван.
Той не скри, че през годините ного се е чудил какво ли значи предсказанието на Петър Дънов.
„Дънов много добре е познавал вселенските закони на числата и тяхното скрито значение. С 4-ката той е означавал сезона зима, а осмицата която съдържа две четворки - с трудности и големи страдания. За осмицата той казвал още, че е последното число, на което човек може да разчита за помощ, за да си спаси душата. Дойде ли 9-ката, тогава няма мърдане“, припомни варененецът думите на Дънов.
 
Поличбите
 
Прелюбопитен факт е, че в свои беседи, които  навремето са били публикувани, основателят на Бялото братство е дал още ориентировъчни знамения. Като това, че Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на всичко това Старата Европа ще бъде разтърсена из основи.
„Европейските народи ще оголеят и оскотеят - ще изгубят силата си. Тогава ще настане невиждан глад  – кокошки, пуйки, агнета, прасета почти ще изчезнат. Но не само това, и хлябът ще намалее – едва дневно ще има по 200-300 грама на калпак“, пророкувал в една от неделните бесени Дънов през лятото на 1917 г.
Относно климатичните промени той видял, че в близко бъдеще половин Европа ще бъде залята от потоп. Ще настъпят и големи изменения в сезоните. Там където има вода, ще стане суша, а където е било суша ще настанат невиждани дъждове и заблатяване. 
 
Последни напътствия
 
Два месеца преди кончината си Петър Дънов дал последни напътствия към своите настоящи и бъдещи следовници, а информация отново била спусната от невидимия свят. Висшите сили му дали да види, че през идния век ще настъпят граждански войни и бунтове по целия свят, нещо което започва в момента.
„Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи – крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития.... Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“, дал надежда за смутните времена пророкът. Той казвал, че тогава Силите небесни, самата Природа ще се възмути. И ще дойдат големите земетресения.
„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в Царството Божие, където е безкрайна красота“, обещал в една от беседите си през есента на 1943 г. ненадминатият мъдрец.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК