Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!

Евъргрийн

Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!

1243928
на 18.06.2018
Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Учителят Петър Дънов има специална проповед-беседа за бъдещето на човечеството. Думите му звучат страховито, но правдиво. Нека се вслушаме в тях, за да се предпазим - в това е и смисълът на неговото дело, да ни съветва и пази.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Ето и горещото слово на Дънов:

 

Казвам ви да вземете мерки, защото Земята ще претърпи голяма промяна. Слънцето ще започне по-силно да грее и ще стопи ледовете. Къщите ви ще се разпукат, ледовете ще се стопят и вие ще започнете да потъвате... Земята е изменила своя път на движение, слънчевите лъчи падат под прав ъгъл и топят ледовете – оста на земята се изправя. Вие живеете върху ледено море, закъснеете ли да промените живота си, скоро време ще се намерите на дъното на морето.

Оста на Земята ще започне да се изправя постепенно от 2002 г. По-чувствително изправяне на оста ще стане през 2029 г., в резултат на което ще се стопят белите шапки на Северния и Южния полюс и Земята в ниските си части ще бъде залята от големи количества вода.

От Европа, Африка, Австралия и Азия ще останат като острови най-високите и непристъпни сега планински вериги. Англия ще остане като малък остров. Водата ще залее и остави само 110-а част от сушата. Населението от 5-6 милиарда, в 2080 г. ще бъде около 120 милиона. Това са големите бедствия, които предстоят за хората от Земята.

Тоя, Непознатият, говори на целия свят, говори и на вас. Той ще разтопи къщите ви и основата, на която седите, ще изчезне. Ще се намерите върху водна повърхност.

***

Понеже цялата Земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние живеем върху костите и остатъците на миналите култури, за идващата шеста светеща раса се създава нов континент с абсолютно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува между Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан.

Островите, на които живеят сега японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще достигнат повече от 9000 метра височина. Този конитинент ще се покрие с най-хубавите извори. Той ще бъде с планински местности. За да се издигне една планина от известни сили на няколко хиляди метра височина, какъв напор ще има? Няма ли да се отрази това на Европа и Азия? Казва писанието: „Земята ще се тресе като пиян човек”.

Ще настъпят големи промени – духовни, умствени, физически. На Слънцето и Луната съща ще настъпят промени. Този живот си отива, за да стори път на новия. Материята ще се измени. От Слънцето идат грамадни магнетични течения, които повдигат континента и го озонират.

Водата на Великия океан ще залее някои от съвременните континенти, а голяма част от живущите хора на Земята ще се преселят на негова почва. Сегашна Европа ще бъде един остров – остров на белите. Ще се потопи цял континент, за да се спаси светът.

***

Климатичните условия ще се изменят. Чрез земетресение постепенно ще потъва част от Средиземно море и бреговете наоколо. Средиземно море ще се влее в Каспийско. Сахара ще се наводни – ще стане море, около което ще възникнат култури.

Балканският полуостров постепенно ще спада, ще потъва. Ще потъне и България. От Слънцето се дирижира как трябва да се преустрои Земята, кое място да се издигни и кое да потъне.

За Петър Дънов можете да прочетете още в книгата на издателство „Милениум“ „Билковата аптека на Дънов: 530 рецепти за вечно здраве“.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК