петър дънов предсказания

Непубликувано предсказание на Учителя Петър Дънов за България

Учителят Петър Дънов предсказал кръв по софийските улици преди 76 години

Всички  се вълнуваме от бъдещето. Какво ще ни донесе то.

Има една сентенция, че всеки човек може да бъде архитект на собствената си съдба.

Но не винаги развоят на събитията зависи от нас самите, дори и да полагаме огромни усилия едно или друго нещо да се случи.

Когато има намеса на външни сили като политическа обстановка, социални проблеми, природни катаклизми и други форсмажорни обстоятелства, много от нашите планове се променят, мечтите ни не могат да се сбъднат по начина, по който искаме.

Но има събития, които са предначертани много по-рано.

Едно такова значимо явление в човешката история е раждането на Иисус Христос. За него са говорели древните  пророци от Стария завет.

Ирод започва да избива всички малки момченца родени горе-долу по времето на Младенеца, за да предотврати пророчествата да се сбъднат, защото новият Цар, който ще дойде, ще властва над целия свят, а Ирод се притеснявал да не му отнемат короната.

Независимо от това зверско престъпление (на 29 декември БПЦ почита паметта на 14 000 младенци, избити във Витлеем от Ирод), пророчеството се сбъдва и Христос извършва мисията, за която Господ го е изпратил на Земята.

Емблематичният Петър Дънов е бил голям оратор и вдъхновител, който  е предал на цялото човечество изключително важно знание, затова в чужбина го ценят много, а в България има хора, които не са чували за него или пък го унижават и отричат.

Именно Учителят Петър Дънов призовава да се живее в хармония с Вселената и научи всички негови последователи на танца паневритмия.

Преди 76 години в софийската преса са появява пророчество, направено от Учителя Петър Дънов, който предсказва какво ще се случи през близкото бъдеще, твърдят от ПИК.

Прочетете пророчеството на Учителя Петър Дънов и решете дали е актуално или не.
ВАЖНО: Вижте още по темата ТУК: Предсказания и мисли на Петър Дънов (УВОД в Учението му за начинаещи)!

Петър Дънов предсказания за България
Това предсказа Учителят Петър Дънов

 

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

2 Мнения

  1. Assen Alekov

    България няма нормални и честни личности! Всичко живо краде и мисли единствено само за гъза си! Нищо случайно няма със случващото се през последните 25 г. в тази държава!

    • Чудеса.НЕТ

      Абсолютно сме съгласни с вас, Асен Алеков! Петър Дънов отдавна в своите предсказания е казал, че ще ни се случи цялата тази гадост, която ни спохожда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *